T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı

Vefa Konağında Ağız ve Diş Sağlığı Taraması

Güncelleme Tarihi: 26/02/2019

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanlığı'nın ortak organizasyonu ile Vefa Konağı'nda 65 yaş üstü vatandaşlarımıza Ağız ve Diş Sağlığı taraması yapılarak diş macunu ve fırça dağıtıldı.İl Sağlık Müdürlüğü İdari Hizmetler Başkanı Dr. A. Fahri ŞAHİN, Malatya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanı Murat NALÇACI, Hastanemiz Başhekimi Dt.Fuat DEMİRTAŞ, Hastane Yöneticilerimiz ve Dt. Nihal TURGUT'un koordinatörlüğünde Evde Sağlık Ekibimizin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonun vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandığı gözlemlendi.

WhatsApp Image 2019-02-19 at 13.45.34.jpeg