T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği

Güncelleme Tarihi: 03/12/2019

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle; Başhekim Yardımcımız Dt. Hatice AKTAŞ ve Evde Sağlık Birimi Ekibimiz (Dt. Hülya ŞAHİN - Diş Protez Teknisyeni Özay GÜNGÖR)  evde sağlık hizmeti alan hastalarımıza yönelik ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret edilen hastalarımız ve yakınları bu önemli günde yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başhekim Yardımcımız Dt. Hatice AKTAŞ da kendilerine çiçek takdim ederek engelli hastalarımızın bir gün değil her gün yanlarında olmamızın ve  bu konudaki toplumsal duyarlılığımızın en üst seviyede olmasının önemini ifade etti.