T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı

Hastanemizin 2019 Yılı Verimlilik Yerinde Değerlendirme Denetimi Tamamlandı

Güncelleme Tarihi: 17/02/2020

Bakanlığımız Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından Hastanemizin 2019 yılına ilişkin Verimlilik Yerinde Değerlendirme Denetimi 14.02.2020 Cuma Günü gerçekleştirildi. Karşılıklı fikir alış verişinin ön plana çıktığı ve bu kapsamda son derece faydalı geçtiğini düşündüğümüz denetim için Bakanlığımız tarafından görevlendirilen Denetim Ekibine  ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür eder, hastanemizin belirlenen misyon ve vizyon doğrultusunda vatandaşlarımıza en kaliteli ve nitelikli hizmet sunma çabasının artarak devam edeceğini bildiririm.

Dt. Fuat DEMİRTAŞ / Başhekim